Våra åtgärder för att förhindra smittspridning
av covid-19

Vi värnar om våra patienter och medarbetares säkerhet och vill att du ska känna dig trygg när du besöker oss. Därför vill vi att du ska veta att vi följer strikta rutiner för att minimera smittspridning. 

Priodents åtgärder för att förhindra smittspridning av covid-19

Trots att Folkhälsomyndigheten fastställt att covid-19 upphört vara en allmän- och samhällsfarlig sjukdom fortsätter vi arbeta utefter våra rutiner för att skydda våra patienter och medarbetare samt minska smittspridningen av covid-19 genom att:

  • Hålla förstärkt desinfektion av ytor som patienter kommer i kontakt med (dörrhandtag, patienttoalett, betalterminal, stolar, reception mm)
  • Patienter i riskgrupp erbjuds tidig morgon- eller sen eftermiddagstid när det vistas färre personer på kliniken.
  • Alla medarbetare bär munskydd/visir i våra lokaler.
  • Alla behandlare bär munskydd/visir och handskar under behandling.
  • Vi är extra noga med medarbetarnas hälsotillstånd och råder medarbetare att stanna hemma om de inte känner sig “helt hundra” samt PCR-testas vid covid-liknande symptom. 
  • Som alltid följer vi strikta hygienkrav från Socialstyrelsen gällande rengöringsprocesser, desinfektion av behandlingsrum mellan patienter och sterilisering av samtliga instrument som används under behandlingar.

Allmänna rekommendationer för våra patienter

Vi ber alla patienter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19. Det innebär att du bör stanna hemma om du upplever symptom som till exempel halsont, feber eller hosta.

Här kan du läsa mer om Folkhälsomyndighetens rekommendationer 

Har du en bokad tid men känner dig sjuk?

Om du har en bokad tid men känner av symptom så ska du ringa eller maila oss så hjälper vi dig att boka om ditt besök till ett senare tillfälle. Det är viktigt att sköta om och se över sin munhälsa regelbundet och inte skjuta upp sitt tandläkarbesök allt för länge. Därför är det bättre att boka om till ett senare tillfälle istället för att boka av ditt tandläkarbesök.  

Vill du bli uppringd?

Vi hjälper dig direkt över telefon med tidsbokning och rådgivning. Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig!