Raka tänder med osynlig tandställning

Många känner igen sig i situationer där man alltid ler med stängd mun på grund av att man känner sig besvärad av sina sneda tänder eller ojämna bett. Oavsett vad just du har för anledning till att inte vilja visa dina tänder så är första steget mot ditt vackra leende att prata med en tandläkare som får se till just din situation och önskade resultat.

Just nu erbjuder vi kostnadsfria konsultationer (värde ca. 1.735kr) för dig som går i tankarna om raka fina tänder.

Hand håller osynlig tandställning

Vad är osynlig tandställning?

Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder tandreglering med osynlig tandställning. Vi har ett nära samarbete med Straumann som är en etablerad och seriös leverantör av den osynliga tandställningen från ClearCorrect. 

Vad som menas med osynlig tandställning är att man bytt ut den klassiska metallrälsen mot en serie tunna och nätta bettskenor i plast. Skenorna framställs utefter en 3D modell av dina tänder. Bettskenorna byts ut allt eftersom tänderna regleras tills dess att önskat resultat uppnåtts. Bettskenorna är genomskinlig vilket gör dem till nästintill osynliga och kan användas dygnet runt utan någon märker av dem. Det bästa är att skenorna går att ta ut när du vill – till exempel när du ska äta eller om du har ett viktigt möte. 

Osynlig tandställning med ClearCorrect kan bland annat hjälpa dig med: 

  • Trångställningar
  • Korsbett
  • Överbett
  • Djupt bett
  • Öppet bett
  • Gluggar och mellanrum mellan tänderna

 

Det är viktigt att välja en seriös aktör när du ska genomgå en behandling med tandreglerande skenor. En viktig del i behandlingen är att det bör finnas en legitimerad behandlare som kontinuerligt ser över processen och har koll på att tänderna och bettet justeras mot det önskade resultatet. Om det inte finns någon behandlare som kontrollerar processen så är risken stor att tänderna justeras på fel sätt och millimetrar åt fel håll kan göra stor skada på bett och estetik.

Hur fungerar behandlingen med osynlig tandställning?

Här beskrivs processen steg för steg mot ett leende med raka tänder.  

Boka en kostnadsfri konsultation

Har du snea tänder? Lider du av bettproblematik? Eller har du en glugg som hindrar dig från att le ordentligt? Inget ska behöva hindra dig från att le och skratta genom livet. Just nu erbjuder vi kostnadsfri konsultation (värde ca. 1.735kr) för dig som är nyfiken på att skaffa osynlig tandställning. Din väg mot ett nytt leende inleds med en konsultation för att se om osynlig tandställning med ClearCorrect kan möta dina förväntningar för ditt vackra leende. 

Vi svarar på dina frågor!

Här har vi samlat de vanligaste frågorna i kategorin osynlig tandställning. Klicka på plustecknet så kan du läsa tandläkarens svar. Du kan även läsa frågor och svar från andra kategorier eller ställa en egen fråga direkt till våra tandläkare.

Kan jag få tandställning som vuxen? +

Ja du kan få tandställning som vuxen. Vi använder oss av modern teknik när det kommer till tandreglering för vuxna vilket är ClearCorrect som är en osynlig tandställning – eller rättare sagt genomskinliga skenor som gör dina tänder raka. Här kan du läsa mer om osynlig tandställning samt boka en kostnadsfri konsultation för att gå igenom dina förväntade resultat.

Vill du bli uppringd?

Vi hjälper dig direkt över telefon med tidsbokning och rådgivning. Fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig!