En tandläkarklinik som får generationer att le

Välkommen till oss på Priodent Tibblekliniken! Vi är samma som förr – fast ännu bättre! Det som idag vuxit fram till att bli Priodent startade redan år 2002 som Tibblekliniken och har sedan start varit en mycket omtyckt och populär klinik som hjälper människor i alla åldrar med deras munhälsa. Vi är stolta över att kunna säga att vi hjälper generationer att le.

Våra patienter är vår prioritet

2019 gick starten mot en ny, uppdaterad och modern klinik som andas samma professionalism som våra medarbetare besitter. Idag är vi ett starkt och familjärt team som alla är drivna av samma mål – att ge våra patienter bästa tänkbara service och behandling. Vi är experter inom allmäntandvård, specialisttandvård, implantatkirurgi samt estetisk tandvård och du kan känna dig trygg i vår kompetens.

Vår vision är tydlig

Tandvård av hög kvalité ska vara tillgänglig för alla och ingen ska behöva dra sig för att sätta sig i tandläkarstolen. Vår vision är att förändra inställningen till att gå till tandläkaren. Det ska inte kännas omständligt, obehagligt eller onödigt dyrt och därför arbetar vi dagligen utefter våra värdegrunder som präglar vårt arbetssätt på Priodent Tibblekliniken.

Som patient hos oss kan du förvänta dig att vi gör allt för att vara tillgänglig för just dig vid
tidsbokning och rådfrågning. Du möts alltid av professionella medarbetare med flerårig
erfarenhet och kompetens inom just dennes arbetsområde. Vi är transparent i vårt arbete och vill att du som patient ska vara införstådd i hela behandlingsprocessen samt få en tydlig pris och tidsbild. Detta för att du ska känna dig trygg och bekväm i din behandling hos oss och inte behöver oroa dig för dolda kostnader eller att dina symptom överbehandlas.

Att arbeta innovativt och hållbart genomsyrar hela organisationen och självklart även när det kommer till våra behandlingar. Därför strävar vi ständig efter utveckling och anammar ny teknologi för att kunna ge våra patienter vård med långvariga resultat av marknadens bästa kvalitet till rimliga priser.

Vill du vara med på resan?

Är du servicefokuserad, engagerad och genuin i mötet med dina patienter? Då vill vi gärna höra från dig!

Priodent växer så det knakar och vi vill gärna veta mer om dig som önskar vara med och bedriva högkvalitativ tandvård tillsammans med härliga och kompetenta kollegor.

Skicka en spontanansökan och berätta om dig själv samt dina tidigare arbetserfarenheter så kommer vi kontakta dig när nästa lediga tjänst dyker upp.

Vi hörs!

Vårt team:

Arash. V

Klinikchef/Leg. tandläkare
Tandläkarexamen, Karolinska institutet
Språk: Svenska, engelska, farsi

Gabriela. S (Tjänstledig)

Leg. tandläkare
Tandläkarexamen, Charles University Faculty of Medicine in Prague
Språk: Svenska, engelska, tjeckiska

Hanan. A

Leg. tandläkare
Tandläkarexamen,  Karolinska institutet
Språk: Svenska, engelska

Annelie. I

Leg. tandläkare
Tandläkarexamen, University of Debrecen
Språk: Svenska, engelska, spanska, ungerska

Elin. H

Leg. tandhygienist
Tandhygienistexamen, Göteborgs Universitet
Språk: Svenska, engelska

Zina. R (Tjänstledig)

Leg. tandhygienist
Tandhygienistexamen, Karlstads Universitet
Språk: Svenska, engelska, arabiska, kurdiska

Claudia. R

Arbetsledare/ Tandsköterska
Språk: Svenska, engelska, spanska

Linda. D

Tandsköterska
Språk: Svenska, engelska

Jenni. F

Tandsköterska
Språk: Svenska, engelska

Assi. H

Receptionist
Språk: Svenska, engelska, farsi